Street food fra alle verdenshjørner
Gl. Rye er fyldt med fantastiske mennesker fra hele verden, der deler én passion: Mad. Denne dag deler de deres passion med hele landsbyen.
Målgruppe(r)
- Voksne
Dato og tidspunkt
- lø. 31. juli kl. 16.00 - 18.00
Sted
- Basecamp (ved Hall of Drums)
Pris
- 100 kr.
Tilmelding
Køb din madbillet i baren i basecamp i Uge 30.
Arrangør
- Uge 30 initiativgruppen
Kom og bliv forkælet, når vi serverer mad fra tre verdenshjørner.
#1: Vietnamesiske forårsruller
- Stegte og sprøde vietnamesiske forårsruller i papirstynd rispapir med kødfyld og forskellige grøntsager.
- Dertil hjemmelavet Chilimayo eller sur-sød chilisauce.
- Grøn salat med en dressing af citrusfrugter, rød peber, sukker og et lille "touch af styrke".
#2: Cajun Pita
- Krydret yoghurt marineret kylling serveret i pita-både med salat.
- Dertil syltede rødløg og creme fraiche/myntedressing.
#3: Aleppo happiness
- Syrisk Kibbed (Kubbeh)
- Sambousek med ost og lidt spinat mv.
- Fattoush salat med bl.a. mynte, tomat, agurk, persille og granatæble samt stegt, syrisk brød
- Dertil hjemmelavet Falafel og velsmagende hummus
Kokkene i Street Food Team
De gode mennesker med kokkehuerne kan du se på billederne. På bredformat-billedet er det fra venstre:
- Rana (Syrisk)
- Hanaa (Syrisk)
- Nehad (Syrisk)
- Minh (vietnamesisk)
- Flemming (Vietnamesisk)
- Charlotte (Sydstaterne og Texas)
- René (Cajun - Sydstaterne og Texas)
Sådan får du adgang til maden
Køb din madbillet i baren i Uge 30 og gå på opdagelse i smagens verden. Du får små retter fra alle kokke, så glæd dig! Vis din madbillet til kokkene, når du vil nyde maden.