Uge30 Banner

Vi kan så meget, når vi gør det i fællesskab

Vi drømmer om at skabe en ferieuge, hvor foreningsliv, fritidsliv, erhvervsliv og kulturliv smelter sammen.

Hvor der er plads til, at den erhvervsdrivende kan booste sin forretning, at kunstneren kan udbrede sin kunst, og at sportsentutiasten deler sin passion med andre. Hele tiden med fællesskabet som overligger og det, vi stræber imod. 

Hvis Uge 30 kan gøre det endnu bedre at bo og leve i og omkring Gl. Rye, er Uge 30 en succes. Og om det er nye relationer, sjove oplevelser, en bedre økonomi eller flere medlemmer i foreningen, der gør forskellen for den enkelte, er underordnet. Vi tror på, at der er plads til det hele.

Det startede som en hjælp til Gl. Ryes virksomheder

Idéen til Uge 30 opstod, da vi i den tidlige “Corona-tid” brainstormede på, hvordan Gl. Ryes hårdt ramte freelancere og små virksomheder kunne få gang i butikken igen. 

Siden har vi åbnet op for, at alle og enhver - på hobbyplan eller som professionel - kan udbyde sine aktiviteter, med eller uden betaling. Vi tror på, at begge dele har noget helt særligt at bidrage med.

Hvem står bag Uge 30

Initiativet er taget i kontor- og arbejdsfællesskabet Transistor, hvor en gruppe på syv lokale ildsjæle de seneste måneder har arbejdet for at få projektet op at stå. Heldigvis er Uge 30 blevet modtaget godt, og hele byen bakker op.