Uge 30 2022 Banner2

Uge 30 får Base Camp ved Der Bor En Bager

to. d. 23. juni 2022 kl. 06.00

Vi er glade for nu at kunne løfte sløret for årets Base Camp, der i år bliver at finde i haven bag Der Bor En Bager (Ryesgade 14).

Posen er rystet - og meget er som de sidste år

Vi glæder os og er så småt ved at få styr på rammerne omkring ugen. Meget er det samme - ugen skabes fortsat af og for alle de fantastiske og engagerede mennesker i byen - men posen er også rystet i år. Vi er en ny flok der står bag og vi har lagt hovederne i blød for at skabe nye rammer om ugen.

Base Camp ved Der Bor En Bager

Vi er glade for nu at kunne løfte sløret for årets Base Camp, der i år bliver at finde i haven bag Der Bor En Bager på Ryesgade 14.

Onsdag til lørdag vil haven være samlingssted i løbet af dagene og, ligesom tidligere år, vil vi her starte dagen med fælles morgensang og tid til at sige godmorgen til sine naboer.

Vi glæder os til samarbejdet med Der Bor En Bager og er sikre på, at vi sammen kan skabe en hyggelig base – med rig mulighed for lækker forplejning fra bageriet!

Åbent fra 8-17 - som minimum

Som udgangspunkt vil Base Camp have åbent kl 8-17 onsdag til lørdag, men skulle man have en idé til en aftensaktivitet i haven, vil der også være mulighed for at låne stedet.

Husk at byde ind med jeres aktiviteter (det gør man via glrye.dk/tilmeld), så Uge 30 2022 kan blive lige så magisk som tidligere år. Vi glæder os til at medskabe ugen med jer!